Partner worden?

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Wij helpen kinderen uit gezinnen met geldzorgen in Nederland. Onze 112 lokale Leergeldstichtingen zorgen ervoor dat deze kinderen in Nederland dezelfde kansen hebben als leeftijdsgenoten. Zo helpen we bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardag pakket. Ouders kunnen zo het beste aan hun kind geven, en elk kind kan meedoen!

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede, waardoor ze vaak worden buitengesloten van alledaagse activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten vanzelfsprekend zijn. Het is duidelijk: Alle kinderen verdienen gelijke kansen! Want deelname nu betekent meetellen in de toekomst!

Zo kun je helpen

Er zijn veel manieren waarop je deze kinderen kunnen helpen. We hebben een aantal mogelijkheden op een rij gezet. Maar deel vooral ook de wensen en ideeën met ons!

  • Doneer aan Stichting Leergeld in het algemeen of aan een specifiek project, bijvoorbeeld in plaats van geld besteden aan relatiegeschenken. 
  • Kom met de medewerkers in actie. Bijvoorbeeld in het kader van een teamuitje, jubileumfeest, sportieve prestatie, of kerstviering.
  • Geef de medewerkers de keuze om een kerstpakket om te zetten in een donatie aan een goed doel als Stichting Leergeld.

Voordelen voor je bedrijf

Met jullie steun kunnen we zoveel mogelijk kinderen uit gezinnen in armoede helpen. Onze samenwerking heeft ook voordelen voor je bedrijf:

  • Laten als bedrijf zien waar je voor staat
  • Invulling geven aan het MVO-beleid dat zorgt voor verbinding en trots
  • Het koppelen van het bedrijf aan een positief imago en reputatie
  • Belastingvrij schenken

Meer weten over samenwerken met Stichting Leergeld?

Willen jullie meer weten over hoe je Stichting Leergeld kunt steunen of hoe wij kinderen kunnen helpen? Neem dan contact op via: 013-5451656 of stuur een e-mail naar info@Leergeld.nl.

Contact

Heb jij specifieke wensen voor uw gift? Neem dan vrijblijvend contact met op met Wendy Yu-Tjemmes, Adviseur fondsenwerving en marketing:

w.tjemmes@leergeld.nl