Doneren

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Samen voor een mooie toekomst, waarin elk kind kan meedoen.

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede, wat betekent dat ze vaak buitengesloten worden van de normale activiteiten die hun leeftijdsgenootjes genieten. 

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: Alle kinderen mogen meedoen! 

Want wij geloven dat wanneer kinderen nu deelnemen, ze straks meetellen!


Help ons helpen!

Je kunt een positieve verandering brengen in het leven van deze kinderen. Bepaal zelf de omvang van jouw impact door een eenmalige donatie via iDEAL of kies voor een vast maandbedrag. Groot of klein, elke donatie telt en maakt een significant verschil. En als je overweegt een grotere gift te doen, zijn we daar enorm dankbaar voor!

Hoe kun je helpen?

Jouw hulp is cruciaal! Laten we samen een verschil maken en deze gezinnen ondersteunen. Door een donatie te doen, draag je direct bij aan het creëren van kansen voor kinderen die anders misschien worden overgeslagen. Elke bijdrage telt en brengt een glimlach op het gezicht van een kind die de hulp nodig heeft.

Wil je specifiek aan een Lokale Leergeld stichting doneren, dan kan dat natuurlijk. Ga naar de lokale website van de Leergeldstichting in de buurt en doneer op deze pagina.

Waarom doneren?

- Impact op de toekomst: Je investeert niet alleen in het heden, maar ook in de toekomst van deze kinderen. Jouw donatie opent deuren naar educatie, sport, cultuur en sociale activiteiten en een kansrijkere toekomst.

- Samen sterk: Door gezamenlijk op te staan, kunnen we een collectieve impact maken. Laat zien dat je staat voor gelijke kansen voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond.

Hoe wordt mijn donatie besteed?

Wil je weten hoe jouw steun het verschil maakt? Ontdek hoe jouw donatie direct bijdraagt aan het creëren van gelijke kansen voor kinderen in Nederlandse gezinnen met financiële zorgen. Wees de held die het mogelijk maakt voor deze kinderen om mee te doen en te bloeien.

Jouw bijdrage zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen met geldzorgen dezelfde kansen krijgen als hun leeftijdsgenootjes. Met de steun van onze 112 lokale Leergeldstichtingen zorgen we ervoor dat geen enkel kind wordt buitengesloten, zoals schoolspullen, laptops, fietsen, zwemlessen, sportactiviteiten, muzieklessen of zelfs verjaardag pakketten. Hiermee geven we ouders de mogelijkheid het beste voor hun kinderen te bieden, waardoor elk kind kan meedoen en volop kan genieten van een zorgeloze jeugd.

Contact

Heb jij specifieke wensen voor uw gift? Neem dan vrijblijvend contact met op met:

Wendy Yu-Tjemmes, Adviseur fondsenwerving en marketing via: w.tjemmes@leergeld.nl